SankeyMaster – Поддршка VisionPro!

SankeyMaster е возбуден што може да го објави своето најново ажурирање, кое носи поддршка за VisionPro! Сега, можете да креирате и истражувате сложени табели на Sankey на iOS, macOS и VisionPro со неспоредлива леснотија и прецизност. Без разлика дали сте искусен аналитичар на податоци или љубопитен студент, SankeyMaster е дизајниран да ги задоволи сите ваши потреби за визуелизација на податоци.

https://apps.apple.com/us/app/sankeymaster-sankey-diagram/id6474908221

Клучни карактеристики

1. Лесно внесување податоци: Беспрекорно внесете податоци за персонализираните табели на Sankey.
2. Увоз на датотека со податоци: Лесно увезете податоци од графиконот Sankey преку CSV-датотеки.
3. Повлечете и спуштете прилагодување на јазолот: Прилагодете ја позицијата на секој јазол со едноставно влечење и пуштање.
4. Минималистички дизајн: Создадете детални врски со податоци со нашиот кориснички интерфејс.
5. Богата боја: Секој јазол е претставен со различни бои за подобра јасност.
6. Извоз со висок квалитет: споделете ја и интегрирајте ја вашата работа со графиконите Sankey со висока резолуција.
7. Определување меѓу платформи: приспособено за iOS, macOS и VisionPro за да се обезбеди беспрекорно корисничко искуство.

Зошто SankeyMaster?

SankeyMaster е вашата алатка за создавање динамични и остроумни табели на Sankey кои откриваат сложени врски со податоци. Новата поддршка за VisionPro овозможува уште поизвонредно искуство, овозможувајќи ви да ги визуелизирате податоците на сосема нов начин. Без разлика дали треба да го анализирате протокот на енергија, протокот на материјали или било кој комплексен сет на податоци, SankeyMaster ве покрива.

Кој може да има корист?

1. Аналитичари на податоци: стекнете подлабок увид и презентирајте ги вашите податоци со јасност.
2. Ученици: Подобрете го вашето учење со детални визуелизации на сложени податоци.
3. Истражувачи: Лесно мапирајте ги односите и протокот на податоци за вашите студии.
4. Бизниси: Визуелизирајте ги оперативните текови и процеси за подобро донесување одлуки.

Започнете денес!

Не ја пропуштајте можноста да ги револуционизирате вашите способности за визуелизација на податоци. Преземете го SankeyMaster сега и претворете ги вашите податоци во привлечни визуелни наративи.

За прашања или предлози, ве молиме контактирајте го нашиот посветен тим за поддршка. Вашите повратни информации се непроценливи за нас!

SankeyMaster - Unleash the Power of Sankey Diagrams on iOS and macOS.
SankeyMaster is your essential tool for crafting sophisticated Sankey diagrams on both iOS and macOS. Effortlessly input data and create intricate Sankey diagrams that unveil complex data relationships with precision.
SankeyMaster - Unleash the Power of Sankey Diagrams on iOS and macOS.
SankeyMaster is your essential tool for crafting sophisticated Sankey diagrams on both iOS and macOS. Effortlessly input data and create intricate Sankey diagrams that unveil complex data relationships with precision.